Lega & Ringan. Saya seronok datang sini.

Saya selalu stress dan ada masalah sakit badan. So saya datang ke sini dan saya seronok. Saya memang recommend dan suggest dekat kawan-kawan saya untuk datang ke sini jugak. Harga-harga yang ditawarkan sangat berbaloi!
Play Video Play Video

Lega & Ringan. Saya seronok datang sini.

Saya selalu stress dan ada masalah sakit badan. So saya datang ke sini dan saya seronok. Saya memang recommend dan suggest dekat kawan-kawan saya untuk datang ke sini jugak. Harga-harga yang ditawarkan sangat berbaloi!
Play Video Play Video

I feel so fresh! Memang best!

I have a lot of blackheads & whiteheads. As well as scars. Then after saya dapatkan rawatan dekat sini, I feel so fresh! Ni first time buat & rasa selesa gila!
Play Video Play Video

I feel so fresh! Memang best!

I have a lot of blackheads & whiteheads. As well as scars. Then after saya dapatkan rawatan dekat sini, I feel so fresh! Ni first time buat & rasa selesa gila!
Play Video Play Video

Masa saya buat tu, saya rasa sangat gembira.

Masa saya study, kelas saya lama dalam 2-3 jam. So saya selalu sakit dekat bahu & belakang. Untuk saya sebagai student, harga dia memang sangat berbaloi dan saya rasa semua student pun boleh datang sini.
Play Video Play Video

Masa saya buat tu, saya rasa sangat gembira.

Masa saya study, kelas saya lama dalam 2-3 jam. So saya selalu sakit dekat bahu & belakang. Untuk saya sebagai student, harga dia memang sangat berbaloi dan saya rasa semua student pun boleh datang sini.
Play Video Play Video

Cara urutan tu tak menyakitkan dan ini kali kedua saya datang ke sini.

Saya ada masalah lenguh bahu dan sakit belakang pinggang. So saya datang ke sini untuk dapatkan servis urut badan. Ini kali kedua saya datang ke sini. Urutan dia sangat bagus dan saya sangat recommendkan dekat wanita-wanita di luar sana.
Play Video Play Video

Cara urutan tu tak menyakitkan dan ini kali kedua saya datang ke sini.

Saya ada masalah lenguh bahu dan sakit belakang pinggang. So saya datang ke sini untuk dapatkan servis urut badan. Ini kali kedua saya datang ke sini. Urutan dia sangat bagus dan saya sangat recommendkan dekat wanita-wanita di luar sana.
Play Video Play Video

Terasa itu saya masuk terasa tenang!

Selama ini saya enggak pernah pergi spa. Kapas Beauty Spa memang the best of the best! Semuanya memang dari atas ke bawah memang luar biasa.
Play Video Play Video

Terasa itu saya masuk terasa tenang!

Selama ini saya enggak pernah pergi spa. Kapas Beauty Spa memang the best of the best! Semuanya memang dari atas ke bawah memang luar biasa.
Play Video Play Video

Beautiful kapas

Apa Kata Pelanggan

Play Video Play Video
Saya selalu stress dan ada masalah sakit badan. So saya datang ke sini dan saya seronok. Saya memang recommend dan suggest dekat kawan-kawan saya untuk datang ke sini jugak. Harga-harga yang ditawarkan sangat berbaloi!
Play Video Play Video
I have a lot of blackheads & whiteheads. As well as scars. Then after saya dapatkan rawatan dekat sini, I feel so fresh! Ni first time buat & rasa selesa gila!
Play Video Play Video
Masa saya study, kelas saya lama dalam 2-3 jam. So saya selalu sakit dekat bahu & belakang. Untuk saya sebagai student, harga dia memang sangat berbaloi dan saya rasa semua student pun boleh datang sini.
Play Video Play Video
Saya ada masalah lenguh bahu dan sakit belakang pinggang. So saya datang ke sini untuk dapatkan servis urut badan. Ini kali kedua saya datang ke sini. Urutan dia sangat bagus dan saya sangat recommendkan dekat wanita-wanita di luar sana.
Play Video Play Video
Selama ini saya enggak pernah pergi spa. Kapas Beauty Spa memang the best of the best! Semuanya memang dari atas ke bawah memang luar biasa.
Play Video Play Video
Saya ada masalah blackheads & whiteheads. Harga sangat berbaloi. Memang berbaloi-baloi.
Play Video Play Video
Sebab kerja office kan, memang rasa sakit badan pastu selalu pening kepala. So tula sebab saya ke sini. Perasaan semua nya best dan harga pun memang berbaloi!
Play Video Play Video
I dah lama gila tak buat facial like 2 years. Then rasa lega & fresh lepas buat facial kat sini. Highly Recommended!
Play Video Play Video
Sakit-sakit lenguh badan, bahu semuanya. So, lepas massage tu memang rasa best! Then badan pun rasa macam fresh. Dia punya services sangat berbaloi!
Play Video Play Video
Kaki saya lenguh-lenguh sebab bekerja memang kena berdiri lama. Saya rasa lega sangat lepas buat kat sini! harga pun sangat berbaloi. Saya bagi 5 bintang!
Play Video Play Video
Saya punya kulit ada masalah blackheads & whiteheads. Lepastu dia kering dan tona tak sekata. Saya suka sangat dengan dia punya serice. Ni 2nd time datang ke sini. Sangat recommended untuk yang dekat luar sana.
Play Video Play Video
Saya ada masalah lepas bersalin, badan saya makin naik dan chubby. So saya pilih sauna steam dekat sini. Lepas saya buat sauna tu, badan saya rasa sangat segar! Sangat-sangat berbaloi! Itu yang saya nak repeat lagi. Sangat-sangat recommended & staff semuanya friendly.
Play Video Play Video
Kapas Beauty Spa memang terbaik! Highly recommended untuk siapa-siapa yang nak datang ke sini. Badan rasa sangat selesa dan fresh.

Tak Tahu Pakej Mana Yang Sesuai Untuk Anda?

Jawab kuiz Kapas Beauty Spa untuk mengetahui pakej sesuai untuk anda. Hanya 5 minit sahaja untuk tahu servis yang diperlukan

E-Book Percuma

5 Tips Wajib Penjagaan Kulit Di Rumah

Kapas Quiz

Download PDF